De kracht van intentie

Ik heb een cursus bloesemtherapie gedaan, als aanvulling op mijn reikipraktijkje. Mooi en interessant om te leren hoe bloesems van invloed kunnen zijn op je functioneren, en dan vooral in je hoofd. Want alle lichamelijke klachten en ziektes hebben een geestelijke oorzaak. Want het geestelijke heeft een enorme weerslag op het lichamelijke. Eigenlijk weten we dat allemaal wel. We weten hoe slecht stress is voor je lichaam. Je voelt het, je spieren staan strakker, je krijgt last van je nek, hoofdpijn, je hartslag stijgt, je bloeddruk stijgt. 

Ook op kleinere schaal, een veel minder merkbaar niveau, werkt dit. Positieve energie. Je kent vast de uitdrukking: ‘wat je aandacht geeft, groeit’. En dat is zo. Positieve aandacht dan wel, maar ook negatieve aandacht is van invloed. Er zijn experimenten gedaan met planten die bewezen dat de plant waar vriendelijk tegen gedaan werd, veel beter groeide en de plant waar tegen gescholden werd, verlepte. Op kleine schaal heb ik het zelf meegemaakt. We hebben vier kleine kaboutertjes in de tuin die je in een pot kunt prikken. Eentje die plast, één met een joint in zijn hand, eentje die poept en eentje die zijn middelvinger opsteekt. De kaboutertjes waren een kadootje van mijn dochter aan mijn man. Het is opvallend dat de plant in de pot waar ik het kaboutertje met de opgestoken middelvinger in gestoken had, dood ging en de plant waar ik hem daarna in zette, ook. Ook is er onderzoek gedaan naar waterkristallen. Het water dat blootgesteld was aan positieve boodschappen, maakte heel mooie kristallen, terwijl het water waar tegen gescholden was ook heel lelijke kristallen kreeg. 

Zo zie je maar dat de intentie die je ergens aan meegeeft, veel belangrijker is dan we wellicht denken. Het is voor ons niet direct voelbaar, maar dus wel degelijk belangrijk. Doe iets met aandacht en goede intenties en het is veel effectiever. 

Maar nu terug naar de bloesems. In de cursus heb ik geleerd dat het bedrijf dat de bekende Bach bloesems maakt, commercieel verkocht is en de bloesems niet meer op de traditionele manier gemaakt worden. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb te gaan werken met de LaDrôme bloesems. Zij gebruiken het systeem van Bach, maar maken de bloesems dus nog op de ouderwetse manier. Overbodig te zeggen dat het geheel biologisch is. De goede intenties en aandacht zijn maximaal aanwezig in de bloesems. Ik kan een flesje met een combinatie van verschillende bloesems persoonlijk samenstellen en ook bij het bereiden hiervan wil ik goede intenties maximaal de ruimte geven. Ik bereid de flesjes dus met aandacht en rust, waarna ik ze behandel met reiki energie om de werking te versterken. Hierna plaats ik het flesje op een orgonite oplaadschijf om het verder positief op te laden. 

Ook als je de bloesems inneemt, vier keer per dag zes druppels, kun je de werking versterken door stil te staan bij het innemen van de druppels, ze als het ware te verwelkomen in je lichaam en ze alle ruimte te geven om hun goede werk te doen, namelijk het weer in balans brengen van verstoorde emoties. 

Heb je interesse in een persoonlijk consult en je persoonlijke bloesemremedie? Neem contact met me op! De contactgegevens vind je onderaan de homepagina.

De kosten zijn: € 20,00 voor consult inclusief jouw persoonlijke flesje bloesemtherapie met meestal tussen de vijf en zeven speciaal voor jou geselecteerde bloesems. Vervolgflesjes van dezelfde samenstelling € 7,50

Update/wijzigingen € 12,50 incl. flesje

(Visited 51 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen artikelen