Ik heb een cursus bloesemtherapie gedaan, als aanvulling op mijn reikipraktijkje. Mooi en interessant om te leren hoe bloesems van invloed kunnen zijn op je functioneren, en dan vooral in je hoofd. Want alle lichamelijke klachten en ziektes hebben een geestelijke oorzaak. Want het geestelijke heeft een enorme weerslag op het lichamelijke. Eigenlijk weten we dat allemaal wel. We weten hoe slecht stress is voor je lichaam. Je voelt het, je spieren staan strakker, je krijgt last van je nek, hoofdpijn, je hartslag stijgt, je bloeddruk stijgt. 

In de cursus heb ik geleerd dat het bedrijf dat de bekende Bach bloesems maakt, commercieel verkocht is en de bloesems niet meer op de traditionele manier gemaakt worden. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb te gaan werken met de LaDrôme bloesems. Zij gebruiken het systeem van Bach, maar maken de bloesems dus nog op de ouderwetse manier. Overbodig te zeggen dat het geheel biologisch is. De goede intenties en aandacht zijn maximaal aanwezig in de bloesems. Ik kan een flesje met een combinatie van verschillende bloesems persoonlijk samenstellen en ook bij het bereiden hiervan wil ik goede intenties maximaal de ruimte geven. Ik bereid de flesjes dus met aandacht en rust, waarna ik ze behandel met reiki energie om de werking te versterken. Hierna plaats ik het flesje op een orgonite oplaadschijf om het verder positief op te laden. 

Ook als je de bloesems inneemt, vier keer per dag zes druppels, kun je de werking versterken door stil te staan bij het innemen van de druppels, ze als het ware te verwelkomen in je lichaam en ze alle ruimte te geven om hun goede werk te doen, namelijk het weer in balans brengen van verstoorde emoties. 

Heb je interesse in een persoonlijk consult en je persoonlijke bloesemremedie? Neem contact met me op! De contactgegevens vind je onderaan de homepagina.

De kosten zijn: € 20,00 voor consult inclusief jouw persoonlijke flesje bloesemtherapie met meestal tussen de vijf en zeven speciaal voor jou geselecteerde bloesems. Vervolgflesjes van dezelfde samenstelling € 7,50

Update/wijzigingen € 12,50 incl. flesje

(Visited 66 times, 1 visits today)